fredag 11 mars 2011

Vittra förskola öppnar inte på Gärdet

Vi fick som sagt i tidigare inlägg besked om att vi garanterat hade kvar vår plats på Vittra Gärdet till hösten och vi blev samtidigt ombedda att komma på ett superviktigt informationsmöte. En timmes power point bilder om hur bra Vittra är trodde vi att mötet skulle gå ut på men vi hade fel. Istället handlade mötet om att Vittra inte alls ska öppna på Gärdet. På grund av att man inte skött förskolan i Hammarby sjöstad på ett korrekt sätt så har tillståndet för Gärdet dragits in.

Istället kommer det bli en kommunal förskola i lokalerna och efter många telefonsamtal är vi på plats i den kön och kan räkna med att Blixten ska börja där. Kunde inte blivit bättre enligt oss då vi helst vill ha en kommunal förskola och (framförallt inte nu) har någon speciellt bra bild av Vittra.

Jäklans många snurrar och tvistar den här förskolehistorien har tagit, vi kommer inte kunna planera något eller andas ut förrän vi skrivit papper på platsen för till skillnad från Vittra skriver inte kommunala på några papper förrän allt är klart med tillstånd och lokalerna är färdigbyggda.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar