fredag 6 augusti 2010

dagens samtal

tvättmaskinen pajade idag men lyckligtvis var det 6 mån kvar på garantin. Många timmar ägnades i telefon för att hitta någon av reperatörerna som kunde komma hit och fixa den.


efter att ha ringt till sex ställen som antingen hade semesterstängt, stängde kl 12 pga av att det är fredag, var på personalutbildning eller helt enkelt vägrade köra in i sthlm och utföra arbetet eftersom deras firma ligger precis utanför stan var mitt tålamod noll. Jag slog numret till den sista firman på listan och förklarade för snubben i luren hur allt låg till.

snubben i luren: mmmmm..men alltsåå...så här är det va. Det är semestervecka nu som du förstår. Semestertider du vet. Sista fredagen på semestern förstår du. Mmmm så är det fredag serru, mm, sen jobbar vi ju inte inne i stan. Inte en fredag efter tolv, det förstår du va? meenee, hade det varit på måndag förmiddag hade det inte varit något problem.

Jag: ja, nu är det ju så att vår tvättmaskin inte förstår sig på det här med semestertider och fredagseftermiddagar, tyvärr, men då ska du ha tack för hjälpen och en fortsatt trevlig semester och helg.


Kvar i tvättmaskinen ligger den blöta tvätten som inte kommer få se dagens ljus förrän på (förhoppningsvis) måndag.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar